Проблем №1 в дневника на Байрам Байрам е свлачище, до Даскалово по републикански път

Исмет ИСМАИЛ

Свлачището по републикански път II-58 път Черноочене-Асеновград до село Даскалово отново ще бъде поставен като проблем в Народното събрание и запитване към Агенция „Пътна инфраструктура“. Това заяви народният представител от кърджалийската листа на Движението за права и свободи Байрам Байрам, който се срещна с жители на община Черноочене.

Разрушеният участък има над 7-годишна история. Проблемът нееднократно е запитван от кърджалийските депутати на ДПС от трибуната на Народното събрание, каза Байрам Байрам.

На второкласното трасе при разклона за чернооченските села Даскалово и Лясково движението се осъществява само в една лента, поради пропадане на участък от платното.

 

В приемния ден на народния-представител в Черноочене и Комунига, хората имаха възможността да разговарят лично с него по вълнуващи ги въпроси.

След срещата в Черноочене той, заедно с кмета на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед посетиха на място проблемното трасе.

На срещите присъстваха Кметът на Община Черноочене инж.  Айджан Ахмед, общинското ръководство, служители, кметовете и кметските наместници на населени места, граждани и други.

Присъстващите поставиха въпроси за процедурата по разпределянето на т. нар „бели пета“ по землища. Изложиха своите гледни точки относно сегашните критериите и др.

Кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед представи своите виждания и констатации по актуалните теми и влиянието им върху малките общини.

 

Това е поредната среща с избиратели от региона. Виждам, че хората се нуждаят от по-чести срещи. Проблемите им са идентични, коментира след срещата Байрам Байрам.

Идеята ни е хората да могат персонално да разговарят, да търсят съдействие от нас, и да дават своите препоръки. Гражданите търсят чуваемост на своите проблеми. И ние правим всичко, което е по възможностите ни, за да доведем до знанието на обществеността и властимащите, подчерта Байрам Байрам.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *