Започват ремонтите на паркинги, тротоари и улици в община Момчилград

Обновени паркоместа, нови тротоари на възлови места и асфалтирани улици в Момчилград, Нановица и Равен. Така община Момчилград стартира 2024 година. Дейностите се извършват със средства, заделени от общинския бюджет.
Вече е асфалтиран паркингът пред ж.к. „Пирин“, а преди това бяха подменени канализационните и водопроводните тръби. Предстои цялостна рехабилитация и на останалите паркинги край Синия блок, а също и на ул. „Арда“, пред къщата музей на Наим Сюлейманоглу, чието изграждане трябва да приключи през тази година. Ще бъде ремонтиран още паркингът до читалище „Нов живот“.
Сред приключените дейности е асфалтирането на пространството между улиците „Любен Каравелов“ и „Иван Михайлов“. Продължава рехабилитацията на 5 улици в село Нановица и преасфалтиране на отсечка от 200 метра в началото на пътя Карамфил – Синделци. Ремонтът на възлова улица в село Равен вече е приключен.
Реализираните инфраструктурни проекти са част поетите ангажименти на общинското ръководство към жителите на общината за повишаване качеството на живот в населените места.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *