Без пропуск в Джебел! Цвете и внимание за всяка дама!

Нов живот

„Вие дарявате живот, закриляте живота, давате смисъл на живота. Една ваша усмивка може да вдъхновява, да преобръща планини, да даде надежда в изпитания. Всичко това може само една жена. Бъдете винаги обичани, истински, лъчезарни!“, пожела кметът на Джебел Неджми Али на всички дами в общината.
Той не измени на традицията и хиляди жени получиха цвете за празника от името на кмета. Работният ден на 8 март бе по-различен, защото започна с истинско признание и кавалерство от страна на мъжката част в ръководството на Общината.
Над 2000 карамфила бяха поднесени на дамите в администрацията, институциите, училища и детски градини, читалища, предприятията в Джебел. Не бяха пропуснати и потребителите на социалните услуги в общината, ползващи „Топъл обяд“, лични асистенти. Над 600 цветя бяха подарени на обхванатите дами по програмите. Красиви карамфили бяха раздадени и в центъра на града, в заведенията. Като доброволци и в помощ на общинарите в тази дейност се включиха и 20 души от младежката структура на ДПС.
„Трогнати сме от жеста и вниманието към нас, което се превърна в традиция“, споделиха голяма част от дамите от всички възрасти.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *