Децата от малки са хиперактивни. Как да изберем за тях подходящия велосипед

Децата от малки са хиперактивни физически, което налага тяхното постоянно движение и нужда от изразходване на натрупалата се енергия. Чудесен вариант за това са детските велосипеди в онлайн магазин Рая Тойс, които са достъпни както за момчета, така и за момичета. Нека все пак разберем какви са тези инчове при тях и какво означават? Достъпни ли са цените в сайта и кога са необходими помощни колелета?

Какво означават инчовете при детските велосипеди

Обикновено, в зависимост от това, за коя възрастова група е предназначено колелото, то има и различен диаметър на гумите. Колкото тази възраст е по-малка, толкова и каплите са с по-малък диаметър и обратно. Това прави колелото по-удобно за използване от по-високите и ниските дечица. Именно диаметърът на каплите на детските велосипеди, без значение дали са за момиче или за момче, се измерват и обозначават по магазините в инчове.

Разбира се, с намаляване на диаметъра на каплата се използва и по-малка рамка, позволяваща колелото да бъде приспособено за удобно използване от мъника. Днес например съществуват следните инчове гуми:

  • 20”
  • 16”
  • 18”
  • 14”
  • 12” и т.н.

На какви цени може да ги намерите в онлайн магазин RayaToys.com

Тъй като работим само с най-добрите и доказали се до момента световни марки за детски велосипеди, ние предлагаме и висококачествени такива на отлични цени. В сайта имате възможност, чрез специалните филтри, да задавате ценови граници на продуктите, в зависимост от Вашия бюджет, които системата да Ви покаже. Така бързо и лесно правите своя най-правилен избор.

От друга страна, постарали сме се да направим възможно най-ефективната работна система в нашата организация, която да функционира с минимални разходи. Също така, свели сме посредниците си до минимум, работейки директно с производителите, което ни позволява да предложим и най-достъпните оферти в България.

С оглед на изключително качествените модели детски велосипеди за различни възрастови групи, диапазонът до 399 лв е изключително изгоден и достатъчно гъвкав за да покрие нуждите и възможностите на всеки от нас.

Нужни ли са помощни колела

Всяко едно дете още от ранната си възраст трябва да се научи да кара детски велосипед, започвайки от рано да тренира вестибуларния си апарат и физическата си активност. Когато обаче детето за първи път се качва на колело на две гуми, то има нужда от помощ, така че да не падне. Тук голяма роля започват да изпълняват помощните колелета от двете страни на задната гума. Така те не му позволяват да падне както по време на движение, така и когато е спряло.

Тези спомагателни допълнения обикновено се използват при децата на поне 5-6 години, които правят прехода от бебешката триколка към детските велосипеди на две гуми.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *