Ученици и учители от Крумовград обмениха опит в Средногорието, проведоха срещи с Мадлен Алгафари и Джуди Халваджиян

Нов живот

От 17 април до 19 април учители и ученици от Средно училище „Васил Левски“ в Крумовград посетиха СУ „Свети Паисий Хилендарски“ в Златица. Посещението в училището е част от дейностите по Национална програма „Иновации в действие“, модул 1. „Мобилност за популяризиране и мултип-лициране на добри иновации между училищата“. Партньори по проекта са още две училища СУ „Д-р Петър Берон“ в Костинброд и НГДЕК „Св. Константин Философ“ в София.

Представители от СУ „Васил Левски“ на форума бяха Илиян Тосков и Здравка Пачева, които са част от екипа, който реализира иновативен проект „Роден край“, а също така и шестима ученици, които са част от целевата група. Програмата на домакините от СУ „Свети Паисий Хилендарски“ в Златица бе наситена с дейности.

Учениците решаваха казуси, проведоха срещи с Мадлен Алгафари – психотерапевт, Джуди Халваджиян – продуцент, Виктория Симеонова – журналист. Джуди Халваджиян и Виктория Симеонова отправиха и специално послание към учениците, в което им посочиха най-важните качества, които трябва да притежават, ако искат да успеят в живота – смелост, критичност, страст, постоянство, търпение, дисциплина, характер, активност, любопитство, любов към това, което правят, оптимизъм, инициативност, и разбира се, никога да не се отказват.


Дейностите на продължиха с посещение в „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и пекарна „Прованс“ в село Чавдар.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *