Искате нова „джипка“: Ето четири, които си заслужава да си купите през тази година Компактните кросоувъри са за предпочитане

Прекарайте около десет секунди в шофиране по пътищата и със сигурност ще забележите поне няколко кросоувъра. Тези практични автомобили се превръщат в предпочитание за огромен брой шофьори, независимо дали се избират за семейство, за висока позиция на шофиране или, поне в някои случаи, за способен автомобил извън асфалта. Най -добрите SUV автомобили предлагат много възможности, а и много опции.

Независимо дали става въпрос за привлекателен малък SUV на базата на супермини или за по-голям, в т.нар. компактни сегменти имадоста голям избор. Има и опция за бензинови, дизелови, хибридни или електрически задвижвания, които купувачите могат да обмислят.

Бихте могли да прекарате часове в проучване на различни опции за вашия бюджет, но ние сме тук, за да направим търсенето ви много по-лесно. Експертите от autoexpress ни показват накои от най-добрите кросоувъри на нашия пазар, които можете да закупите тази година.

Renault Captur

За да бъде конкурент в класа на малките SUV автомобили, един кросоувър трябва да предлага много стил и гъвкавост, както и добро съотношение цена/качество. Renault Captur, който е базиран на най-продавания модел на марката – Clio , отговаря на тези критерии, като се гордее с красив външен вид и практична високо разположена позиция на водача, заедно с щедри нива на стандартно оборудване и атрактивни цени.

Skoda Kodiaq

Седемместният Kodiaq разполага с много практичност на борда с много контейнери за вещи и огромен багажник от 910 литра със сгънат заден ред. Материалите не изглеждат особено луксозни, но се чувстват добре сглобени и здрави – нещо, което един подходящ за семейства SUV като Kodiaq наистина изисква. Единственият недостатък е, че е доста скучен за каране.

Hyundai Kona

Докато предишната Kona се оказа със скучен интериор, оскъдно пространство и липса на ангажираност на водача, то сега второто поколение Kona явно се е „вслушал“ много внимателно в отзивите на своите клиенти. Това означава, че този компактен SUV предлага много по-добро пространство и практичност от своя предшественик. Той също е пълен със нови технологии.

1. BMW X1

Въпреки че BMW X1 винаги е бил един от най-добрите малки SUV за шофиране, неговата практичност не е на нивото на повечето му преки конкуренти. Най-новата версия обаче е по-голяма от всякога, предлагайки масивен багажник от 540 литра плюс повече пространство в кабината, и също толкова важно е, че все още е страхотна за шофиране.

Факти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *