Славейковци от Школа „ИстОрика“ с индивидуални и колективни награди от национална конференция

Нов живот

Школата по история „ИстОрика“ при СУ „Петко Рачов Славейков“ с ръководител Димитър Димов продължава по шампионски да печели награди и по гражданско образование.

Директорът Милко Багдасаров връчи наградите от VIII-та Национална ученическа конференция по гражданско образование „СЕМЕЙСТВО – УЧИЛИЩЕ – ОБЩЕСТВО“ – Добрич 2022 г. Събитието се организира от СУ „Св. Климент Охридски”, гр. Добрич. Конференцията се провежда със съдействието на РУО – Добрич, Националния дворец на децата, Община Добрич и Висше училище по мениджмънт – гр. Добрич. Конференцията е част от Националния календар за изяви по интереси на децата и учениците към МОН.

В категория  драматизация – Трета възрастова група – първо място печели Школа „ИстОрика“ с тема на драматизацията,,149 години безсмъртие“ (Как в едно държавно средно училище се отбелязва годишнина от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски и се формират ценности, отношение към паметта и родолюбие).

На трето място в категория проект „За да те видят, говори“ са класирани общите усилия на Мария –Магдалена Делчева  и Ана –Мария Славкова – и двете от 11в клас.

В категория рисунка –Трета възрастова група – поощрителна награда получава Гизем  Мехмед от 10в клас за рисунката си „Неловка ситуация в онлайн час“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *