Кърджалийски огнеборци атакуват купата на страната В Пловдив започва 51-вият Републикански преглед по пожароприложен спорт

Нов живот

Пожарникари от 26-те Регионални дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“ в страната и отбор курсанти от Факултета по ПБЗН при Академията на МВР ще покажат своите професионални умения и нива на специализирана оперативна подготовка в 51-вия Републикански преглед по пожароприложен спорт, чийто домакин ще бъде Пловдив. В един от най- престижните турнири у нас сили ще премерят над 300 служители от структурите на ГД „ПБЗН“.

Официалната церемония по откриването ще се състои на 31 май от 11.30 ч. на Лекоатлетически стадион „Пловдив“. Състезанията ще продължат до 2 юни и ще се проведат в четири дисциплини: 100- метрова пътека с препятствия, Изкачване с щурмова стълба, Бойно разгръщане от мотопомпа и Пожарна щафета 4 х100 метра.

Тържествената част ще започне под звуците на Представителен духов оркестър на Военновъздушните сили. Участие в програмата по откриването на домакините от Пловдивската пожарна, ще вземат : Мажоретен състав при СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ – Пловдив, Представителен гвардейски блок при ЦДГ „Мая“, а поздрав за „Добре дошли“ ще отправят танцьорите от Фолклорен ансамбъл „Тракия“.

За посетители и зрители входът е свободен.

Състезанието започва на 31 май в 11,30 ч. Награждаването е на 2 юни в 13 ч.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *