Златоград посреща легендарната рок група Тангра

  • Концертът е кулминация на инициативата „Бъди активен, а не агресивен“
  • Ще се проведе на 17 септември 2022 година по време на ултрамаратона

Нов живот

Гвоздеят в програмата на традиционния Ултрамаратон „К3 ULTRA”, организиран от Община Златоград и представители на местния туристически бизнес, е гостуването на легендарната рок група Тангра.

Любимците на няколко поколения ще изпълнят на живо най-големите си хитове, сред които „Нашият град“, „Богатство“, „Любовта, без която не можем“, „До последен дъх“, „Жулиета“, „Бъди какъвто си“ и още много други. За събитието музикантите са подготвили и впечатляващо светлинно и лазерно шоу, което ще озарява небето над града по време на концерта им в един незабравим аудио-визуален спектакъл.

„Тангра“ продължава да надгражда славната си история и на сцената в Златоград ще свири в състав: Дани Ганчев – кийборди, вокали и оригинален композитор на по-голямата част от емблематичните за групата песни, Боби Косатката – вокали, Иво Чалъков – китари, Деян Драгиев – Даката – барабани и Валери Григоров – Рио – бас.

Концертът е насрочен за 17 септември 2022 г. от 20 часа на площад „Централен“. Той е кулминация на инициативата „Бъди активен, а не агресивен“ на местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните, която през целия пролетно-летен сезон ангажира вниманието на  младите хора в общината в различни прояви.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *