Театърът на Искра Радева пристигна в Кърджали на Втори меден месец

Валентина ИВАНОВА

Театралната публиката в Кърджали истински се забавлява на представлението „Втори меден месец“ в сряда вечер. Гостуващият театър „Искри и сезони“ представи известната комедия на двамата английски автори Мортимър и Кук, която се играе вече 20 години пред пълни зали.

На сцената се вихриха актьорите Искра Радева, Антон Радичев, Теодор Елмазов, Елена Кънева, Теменуга Елмазова и Деси Стойнова, умело режисирани от Димитър Стоянов. Чрез запомнящи се словесни каламбури комедията разкрива фалша и инерцията в семейните отношения, надсмива се над недостатъците на героите, без да звучи назидателно.

Антон Радичев беше блестящ като съпруга, който така и не заминава на втори меден месец, роля, сякаш писана специално за него. Всички актьори показаха виртуозно изградени комедийни образи, посрещнати и изпратени от зрителите със заслужени аплодисменти.

След представлението Искра Радева, директор на театър „Искри и сезони“, благодари на кмета Хасан Азис за поканата, дала им възможност да допринесат за настроението на кърджалийци в навечерието на празника на града.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *