Хасан Азис: Фирма Кяшиф ще даде силен тласък на икономиката в Кърджали Кметът присъства на тържеството за първата стружка в новия завод на машиностроителната компания

Валентина ИВАНОВА

Повече от 10 години чакам господин Кяшиф да направи инвестиция в Кърджали. Като кмет положих максимални усилия да го привлека. Предлагахме му  няколко обекта, най-сетне той хареса сградата на «Интърнешънъл Пауър Съплай“ на главния път за Момчилград, в която изгради новия завод,. Това каза инж. Хасан Азис на т.нар. Тържество за първата стружка, което се състоя в понеделник.

Кметът подчерта, че инвестицията на „Кяшиф“ „тежи“ колкото инвестицията на една голяма мултинационална иновативна фирма.  От името на всички кърджалийци той благодари за благотворителната и дарителства дейност на компанията и към болницата, и към детските градини, и за стипендиите за отличните ученици.

Една фирма е успешна, когато е солидарна, когато има социална дейност, когато е отворена към обществото. Тогава може да кажем ,че тя е част от развитие на общността, добави инж. Хасан Азис.

Инж. Кяшиф и синът му Месру връчиха първата стружка на кмета инж. Азис

Като кмет, винаги съм искал Кърджали да бъде център на модерното високотехнологично машиностроене и на иновациите. Тук се виждат напълно автоматични машини, фирмата работи повече от 10 години с Майкрософт, добави със задоволство Хасан Азис. Той постави машиностроителната компания в списъка на фирмите със световен знак, работещи в Кърджали.

За Кърджали днес е един от историческите дни, които дават силен тласък в икономическото и социално развитие на града и повдигане на жизнения стандарт на жителите, завърши инж. Хасан Азис.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

1 Отговор

  1. Кърджалиец каза:

    Браво на ръководството на фирма „Кяшиф“!
    Пожелавам им от сърце да бъдат и да пребъдат!
    Успех и на новия завод!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *