Три жени говорят за любов и приятелство в Стъпка по стъпка Театърът на българската армия гостува в Ивайловград

Нов живот

Любителите на театъра в Ивайловград ще имат шанса да видят спектакъла «Стъпка по стъпка» от Питър Куилтър на Театъра на българската армия», който ще гостува на 26 юни. Началото е в 18 часа в зала »Ивайло Балабанов» на Народно читалище «Пробуда 1914».

Участват актьорите Анастасия Ингилизова, Гергана Плетньова, Евелин Костова, Даниел Върбанов, Денислав Маринчев, Стефан Роглев. Постановката е дело на Лиза Шопова, а сценография и костюмите – на Анелия Райкова. Музикалната среда осигурява Петя Димитрова.

В сюжета на пиесата заплитат цял куп трогателни и смешни ситуации. Стъпка по стъпка, се проследяват предизвикателствата, пред които се изправя приятелството на три жени.

Срещата с природата и неочакваните трудности се превръщат в комични срещи с трудностите на съвременната жена в забързания свят, която няма време нито да надникне в себе си и да разкрие докрай чувствата си, нито да разбере близкия човек.

Колко тайни и премълчани обиди могат да се крият зад декларираната близост?

В продължение на час и половина актрисите Анастасия Ингилизова, Гергана Плетньова и Евелин Костова ще ни направят съпричастни към героините в една завладяваща пиеса, към която Лиза Шопова подхожда с финес и чувство за хумор.

Билети можете да закупите от касата на читалището от 19 юни. Цената е 10 лева.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *