Пет момичета от Крумовград завършват с отличен успех Средно училище „Васил Левски“ изпрати Випуск 2023

Нов живот

С вълнуваща и стилна церемония бяха връчени дипломите на поредния успешен випуск на Средно училище „Васил Левски“ – Крумовград. На 21 юни общо 61 зрелостници на ВИПУСК 2023 г. бяха  посрещнати в празнично украсената зала на ЦПЛР-ОДК, за да  поемат по пътя на своето ново житейско начало. Да бъдеш зрял не означава, че вече си съвършен и няма какво повече да научиш. Училището свърши, но животът, който им предстои е най-могъщият учител.

Директорът на училището Цветан Терзиев  поздрави всички дипломирани момичета и момчета и им пожела успешна реализация, както във ВУЗ, така и в упражняване на дейности, за което не се изисква по нататъшна квалификация. Пожела им също и успешно да се възползват от знанията, уменията и компетентностите, които са придобили в училище и да се възползват от съветите, дадени им от учителите – да бъдат достойни граждани и с думите и делата си да показват винаги и навсякъде, че са възпитаници на СУ „Васил Левски“ – гр. Крумовград. С гордост обяви, че възпитаниците на училището са показали много добри резултати  на зрелостните изпити.

Директорът изрази своето удовлетворение, че 1/3  от зрелостниците получават диплома с отличен среден успех, над 1/3 от тях завършват с успех – много добър, а 5 момичета завършват средното си образование с отличен 6,00. Това са прекрасните зрелостнички  – Радосвета Шопова, Мерве Хасан, Йоана Маркова, Елиф Кадир и Марина Чобанова. Успехите са плод на дългогодишна работа от страна на учители, ученици и родители. БРАВО, момичета и момчета от Випуск 2023 г. на СУ „Васил Левски“.

С гордост и чест Терзиев връчи  дипломата на пълната отличничка Мерве Хасан, постигнала общ среден успех 6,00. Мерве е единствената зрелостничка в област Кърджали, получила пълен отличен 6,00 на държавния зрелостен изпит по български език и литература, както и по химия и опазване на околната среда. Тя беше удостоена с  плакет „Първенец на ВИПУСК 2023 година“. Ръководството на СУ “Васил Левски“ ще предложи зрелостничката за Национална диплома, която ще има морална стойност.

Нейни подгласнички са Радосвета Шопова и Есин Сабри, които с  постиженията си  издигнаха авторитета на училището. Те също бяха  удостоени с почетен плакет.

 

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *