Треньорът на Крумовград пред dsport: Чакаме 4-5 нови играчи – и българи, и чужденци

Старши треньорът на Крумовград Неманя Миланович даде ексклузивно интервю пред dsport, в което говори за подготовката на отбора и целите за предстоящия сезон, в който тимът ще играе в елита на България.

„Дойдохме вчера и ще останем тук 2 седмици. Както виждате, засега разполагаме с 12 играчи, трима от които са вратари. Утре трябва да дойдат 3-4 нови играчи, като очакваме в следващите седмици да имаме 4-5 нови играчи, които ще са и българи, и чужденци“, заяви той по време на лагер в Банско.

Той не можа да уточни конкретни имена, които ще подсилят Крумовград: „Не мога да ви кажа, трябва да питате шефовете, спортния директор“.

„Имаме още доста работа. Тези играчи, които идват, трябва да са качествени, да са по-добри от предходните“, заяви сръбският наставник.

Миланович заяви, че е гледал контролата на Лудогорец срещу Локомотив Пловдив, тъй като Крумовград стартира именно срещу „разградчани“: „Да, гледахме мача на Лудогорец от 25-ата минута. Те играят в Европа, но и без това знаем, че това е Лудогорец. Ще бъде труден мач, но се надявам да се представим добре“.

По повод това, че отборът ще играе в Пловдив, той заяви: „Да, нямаме друг избор, но трябва да преодолеем този фактор и трябва да се трудим на тренировките и да се борим, за да постигнем целите си през сезона, които са да останем в елита“.

„Да, това е основната ни цел, но можем и по-добре“, допълни той за целите на Крумовград.

„Мисля, че имаме финансова и организационна стабилност, както и спортна такава. Трябва бързо да преместим организацията от Крумовград в Пловдив, но ще действаме стъпка по стъпка. Надяваме се на добър сезон“, завърши Миланович.

Източник: dsport

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *