„Арда“ и ЦСКА 1948 II завършиха 1:1 в контрола

Нов живот

Отборът на АРДА изигра втората си контрола от лятната подготовка. Футболистите на Александър Тунчев се изправиха срещу ЦСКА 1948 II и завършиха наравно 1:1. Срещата се игра на стадион Летище в София. Лъчезар Котев отново облече фланелката на АРДА, след като часове преди двубоя, той бе претстъпен от руския Химки за една година.

В 14-ата минута при една атака на АРДА Иван коконов се оказа в изгодна позиция, но ударът му мина близо до страничната греда. Малко по-късно Анатолий Господинов успя да спаси опасен удар от близко разстояние и запази вратата си суха. В 27-ата минута Сако засече топката с глава, но отново топката не успя да влезе в мрежата на столичани. След почивката нашите футболисти започна по-активно и в 52-ата минута Абубакар Тунгара откри резултата, след като се оказа в позиция срещу стража на ЦСКА 1948 II. Малко по-късно заваля пороен дъжд, който заедно със силния вятър затрудни играта и на двата отбора. В самия край на мача Преслав Антонов се разписа и оформи крайния резултат АРДА – ЦСКА 1948 II 1:1. Следващата контрола на АРДА е на 1 юли от 18:00ч. срещу Локомотив Сф, а двубоят ще се играе на стадиона в Самоков.

СТАРТОВ СЪСТАВ НА  АРДА:
1. ГОСПОДИНОВ, 3.САКО, 18.ХЮСЕИНОВ, 20.ЛОЗЕВ, 2.ПРИНЦ, 8.ДЮЛГЕРОВ, 77.ЮРУКОВ, 21.ЦОНЕВ, 99.ИВАНОВ, 17.КОКОНОВ, 9.БОРУКОВ.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *