Супермаркет в Кърджали държа клиентите си заложници, докато залови нагли крадци За абсурдната ситуация разказват хората, принудени да стоят заключени в магазина

Десетки станаха „заложници“ на голям супермаркет, след като обектът бе затворен от персонала заради евентуален извършител на кражба.

„Всичко се случи в магазин „Билла“ във „Възрожденци“, около 17,40 часа в понеделник. Умишлено бяхме заключени и държани в обекта около 20 минути. Около 30-40 души имаше вътре в магазина и пред него. Впоследствие разбрахме, че е била извършена кражба предния ден, а авторът на деянието отново е влязъл. Въпреки волята ни, бяхме държани затворени до идването на полицията“, разказаха кърджалийци, които са пазарували по това време в търговския обект.

Неволните заложници са подали сигнал до 112. От полицията пък им обяснили, че могат да подадат жалба.

„Това нормално ли е? Толкова хора да бъдат държани заключени против волята им заради установяване на извършител на кражба? Не е ли произвол спрямо правата ни?“, посочват още възмутени клиенти на веригата.

Факти.бг

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    Какви права за българските граждани . Този магазин е австрийски и те каквото искат това ще направят . За тези които не знаят. Веригите магазини „Билла“ са създадени съвместно от г-жа Билла която е съпруга на бившият канцлер на Астрия Бруно Крайски . А оборота от печалбите къде отиват ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *