Четирима са кандидатите за кмет на община Крумовград, няма нарушения в началото на изборния ден По списък имащите право на глас са 17 576 души, 8 са подвижните секции

Галина АВРЕНЛИЕВА

И в община Крумовград изборният ден стартира нормално. Всички 79 Секционни избирателни комисии започнаха работа точно в 7,00 часа. Това съобщи за „Нов живот“ председателят на Общинската избирателна комисия Атанас Тюрдиев.

По списък право на имащите глас са 17 576 души. За кметското място в Крумовград се борят 4-ма кандидати, а за 29 места в общинския съвет жителите на общината ще избират измежду 84 души.

8 са подвижните секции, една в Дома за стари хора и 7 са с подвижна кутия.

За местният вот са регистрирани са  4 партии и 2 коалиции. 80 кандидати се борят за кметове на кметства, а в 54 кметства има само по един кандидат, уточни Атанас Тюрдив.

В село Аврен соят вот по списък могат да упражнят 307 души. Там за кмет на кметство се борят 4-ма кандидати.

„Нямаме сериозни нарушения в началото на изборния ден. Имаме около десетима членове на Секционни избирателни комисии, които не се явиха, но своевременно бяха заменени, за да не се спъва изборният процес“, каза още председателят на ОИК -Крумовград Атанас Тюрдиев.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *