Шефът на Крумовград обясни защо смени треньора

Президентът на Крумовград Басри Саров обясни защо е сменил треньора Неманя Миланович.

Новакът в елита вече се води от Станислав Генчев, който ще запише дебют при гостуването на Спартак от шестнайсетина финалите в турнира за Купата на България в сряда във Варна.

„Резултатите натежаха и най-вече загубата от Славия. В последните осем двубоя записахме само една победа – над Ботев Враца, както и три равенства и четири загуби. Затова се наложи да направим промяна на треньорския пост“, обясни Саров.

„Станислав Генчев бе единственият вариант и първа опция. Разбрахме се бързо. Вярвам, че той ще се справи, а и вече натрупа опит“, добави босът пред колегите от „Тема Спорт“. Крумовград ще е петият отбор, на който 42-годишният Генчев застава начело.

Досега специалистът е водил Етър, Лудогорец, Локомотив София и Ботев Пловдив. „Радвам се, че ми се дава възможност отново да работя с отбор в елита. Крумовград разполага с много млади и добри футболисти, което предполага, че ще се трудим усърдно да постигнем резултати.

Вярвам, че бързо ще си паснем с играчите, тъй като програмата е трудна и никой няма да ни чака, за да може да променим някои неща в играта“, каза Генчев пред dsport.bg.

Източник: nostrabet.com

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *