В Чернооченско вече има кардиологичен кабинет

Исмет ИСМАИЛ

В Черноочене официално отвори врати първата амбулатория за индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по кардиология.

Кабинета на Д-р Джанан Нешад се намира в сградата на новия здравен център в Черноочене на Д-р Себахат Мехмед.

Кабинетът е оборудван със специализирана кардиологична апаратура, която позволява детайлно да бъдат изследвани и проследявани пациентите със сърдечни заболявания.

Кметът на Община Черноочене Айдън Осман уважи събитието. Той пожела успех на младата докторка и приветства инициативата за нова придобивка, което е в полза на населението.

Присъстваха много гости сред които новоизбраният градоначалник на Община Черноочене Айджан Ахмед, народният представител от кърджалийски район Елван Гюркаш, кметове на населени места, общински съветници и граждани.

Д-р Джанан Нешад ще осигурява диагностика, лечение, наблюдение на болни, консултации, оказване на специализирана медицинска помощ по кардиология в целия й обем, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ и други медицински дейности за обслужване на пациентите.

Вътрешното разположение и дизайн на помещението позволява максимална ефективност и целесъобразност на дейността, а кабинета е модерно обзаведен и оборудван с уреди и апарати.

Семейство Д-р Джанан Нешад и Д-р Рамадан Нешад са млади лекари със специализации в областта на кардиологията и денталната медицина.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

1 Отговор

  1. анонимен каза:

    Успех младо семейство

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *