Деца с увреждания в Момчилград получиха интерактивни подаръци от общината В дневния център се спретнаха тържеството, посветено на коледните и новогодишните празници

Нов живот

Дневният център за деца с увреждания в Момчилград организира тържество, посветено на предстоящите коледни и новогодишни празници. Гости на малките момчилградчани бяха ръководството на Община Момчилград, представители на Ротари клуб – Момчилград, служители на Държавна агенция за социална закрила на детето, както и много родители.

Посетителите на дневния център представиха пред гостите богата музикално-танцова и театрална програма. Малчуганите получиха подаръци, осигурени от доброволческата организация Операция „Плюшено мече“. За нуждите на Дневния център бяха осигурени също интерактивни играчки от Община Момчилград и Ротари клуб – Момчилград.

Кулминацията на тържеството стана пристигането на Дядо Коледа, който зарадва малчуганите с куп новогодишни подаръци.

„Благодаря за грижите, които полагате за посетителите на центъра. Община Момчилград се стреми по всякакъв начин да подобрява материалната база и условията в дневния център. Вярвам, че той ще продължава да бъде от голяма полза за децата и родителите им в Момчилград”, заяви в приветствието си кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *