Учениците от Черноочене организираха два благотворителни базара

Исмет ИСМАИЛ

Учениците от Средно училище „Христо Смирненски“ в село Черноочене тази година организираха два благотворителни базара.

В училищната сграда бяха разположени щандове. Единият е организиран от Ученическия съвет, а другия от доброволците на Клуб „Щастливи с нас“ на Български младежки червен кръст към СУ „Христо Смирненски“.

Днес кулинарен щанд беше нареден и във фоайето на общинската администрация Черноочене от учениците.

Кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед и екипът му поздравиха учениците за благородната мисия и направиха добър оборот.

rbt

Интересът към базарите беше много голям. Всичко, което беше изложено за продан – домашно приготвени кексове, баници, погачи и други, е изработено от учениците и доброволците с помощта на техните семейства и преподаватели. Събраните пари ще бъде използвана за благотворителна цел, казаха от училищното ръководство.

Доброволците от клуб „Щастливи с нас“ от СУ „Христо Смирненски“ – с. Черноочене зарадваха и най-малките ученици в учебното заведение. Те посетиха най-малките. Децата с радост посрещнаха своите гости, сурвакаха ги за здраве и благоденствие и си похапнаха невероятни коледни сладки.

Празниците са времето, което ни сплотява в името на доброто и ни кара да се усмихваме повече, казват доброволците на БМЧК и от Ученическия съвет към СУ „Христо Смирненски“ село Черноочене.

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *