ДПС продължава да заличава своя бивш лидер Мустафа Карадайъ

ДПС продължава да заличава своя бивш лидер Мустафа Карадайъ. Прави впечатление, че е свален портретът му от прозорците на общинския клуб на движението в Кърджали на бул. „България“ в центъра на града, който беше залепен по време на предизборната кампания за местните избори на 29 октомври миналата година. На негово място е поставен портрета на председателя на Парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, вляво от него е портрета на почетния лидер на ДПС Ахмед Доган, а вдясно на новоизбрания кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн.

Мустафа Карадайъ, който подаде оставка като председател на Централния съвет на ДПС след местните избори, активно участва в предизборната кампания на местните избори в Кърджалийска област. Няколко пъти беше водач на кандидатската листа за народни представители в Девети кърджалийски изборен район.

Както е известно структурата на ДПС в Кърджали беше сред първите в страната, която номинира Делян Пеевски за председател на Централния съвет на ДПС. Националната  конференция на ДПС ще се проведе на 24 февруари.

Снимки: Валери КОВАЧЕВ

🔽Последвайте ни и във Facebook 🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *