Ерсан Ибрам бе избран за лидер на Младежко ДПС в Черноочене Избраният е студент в Тракийския университет в Стара Загора

Исмет ИСМАИЛ

Делегатите на проведената IX-тата редовна общинска отчетно-изборна конференция единодушно избраха Ерсан Ибрам за общински председател на Младежко ДПС в Черноочене. Той благодари на всички, които подкрепиха кандидатурата му.

Ще дам всичко от себе си, за да може заедно да развием и поддържаме младежката структура на партията, подчерта избраният.

23-годишният Ерсан Ибрам е роден на 7-ми октомври 2000 г. в Кърджали. Живее в чернооченското село Стражница. В момента е студент в Тракийски университет Стара Загора. Семеен е.

На новия лидер ще помага Общински съвет на младежите в ДПС от 15 ленове.

Гости на форума бяха областният председател на ДПС в Кърджали Ресми Мурад, областният председател на Младежко ДПС в Кърджали Ерсин Юмер, общинският председател на ДПС в Черноочене Бедрие Газиюмер, народните представители – Байрам Байрам, Адлен Шевкед и Павлин Кръстев, кметът на община Черноочене инж. Айджан Ахмед, председателят на Общински съвет-Черноочене инж. Месру Мюмюн, предишният кмет на Община Черноочене Айдън Осман, както и представители на общинското ръководство на партията.

По време на конференцията досегашният общински председател на Младежко ДПС в Черноочене Мюмюн Бекир направи отчет за дейността на организацията за периода 2020-2023 г. Той подчерта ролята на организацията в политическия живот на общината през изминалия мандат и благодари на екипа за съвместната им работа. Наблегна на демографския признак, който повлиява на партийните структури.

Председателят на Областния съвет на Младежко ДПС-Кърджали Ерсин Юмер, говори за ролята на младите в поемането на отговорност за развитието на партийните структури.

Чернооченската организацията на младежите през годините бе една от най-активните. Показала е, че може да се справи с много задачи, подчерта в изказването си общинският лидер на ДПС в Черноочене Бедрие Газиюмер.

ДПС е единствената и основна партия, която дава възможности за развитие на младежите. Вярвам, че ще продължи да работи по същия начин, а в наше лице ще винаги ще имате партньор, заяви кметът на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед.

Вече повече от 34 години ДПС защитава универсалните човешки права на всички, чрез своите представители в местната власт, българския парламент и европарламента. Огромна част от младите хора намират политическа реализация именно в редиците на ДПС, подчертаха в изказванията си Областният лидер на ДПС-Кърджали Ресми Мурад и народният представител инж. Павлин Кръстев.

Делегатите на конференцията в Черноочене единодушно номинираха Председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров за съпредседатели на Централния съвет на ДПС.

Последвай ни във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *