Арда бокс приключи държавното първенство за младежи и девойки с 4 медала

Валентина ИВАНОВА

Илия Маринов, представител на Боксова академия „Боби Бояджиев“ спря от битката за медалите кърджалиеца Милен Иванов. Състезателят на «Арда бокс» загуби четвъртфиналната среща и остана на пета позиция в категория 67 кг.

Така равносметката от участието на родопчани в Държавното лично-отборно първенство и турнира за Купата на България при младежи, девойки и жени е 1 златен, 1 сребърен и 2 бронзови медала, както и две 5-ти места. При младежите с бронз се прибира Иван Станчев в кат. 51 кг. Това споделиха за „Нов живот“ треньорът на „Арда бокс“ Стоян Узунов и неговият помощник Ергюнал Сабри.

Припомняме, че при девойките до 15 години Есма Хюсеинова спечели златния медал в категория 60 кг. Айлин Антонова /57 кг/ се окичи със сребро, Пънар Мехмед се задоволи с бронзовото отличие в категория 46 кг. Хасине Юмер в категория 46 кг остана на пето място.

Пънар е ученичка в Професионалната гимназия по електротехника и електроника „Капитан Петко войвода“. Другите боксьорки учат в ПГ по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров».

                                                                                                                                                                                                                                     Последвайте ни и във Facebook

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *