Момичетата на Футболна академия Арда 1924 станаха вицешампиони на Купа Варна 2024

Нов живот

Пореден сериозен успех за Футболна Академия Арда 1924 бе извоюван от децата на школата, като този път това сториха момичетата на Васил Визев.

Принцесите както ги наричат в академията изиграха общо шест мача край морето като загубиха единствено от домакините ФК Гранд Про – Варна, които накрая триумфираха в надпреварата.

Те успяха да спечелят сребърните медали на Купа Варна 2024 след страхотни игри, огромно себераздаване, атакуващ футбол и непримирим дух!

Мюмичетата водени от Даниела Караиванова и Благовест Саръев успяха да реализират цели тридесет и три гола в шест мача което наистина си е сериозно постижение. Футболистките ни направиха добро впечатление също така и със своята дисциплина и заслужиха уважение както на терена така и извън него! Клара Мюмюн, Изабела Орлова, Данина Кралева, Белис Бейсим, Рая Алчева и талисмана на отбора Никол Саръева получиха и награди за играч на мача.

Белис Бейсим пък бе избрана от организаторите за MVP на Купа Варна 2024! Ласкаво за нашите момичета се изказа и приятелят на президента на академията Альоша Синабов – Измир Абдулани, който пристигна от Меджидия, Румъния специално, за да наблюдава нашият отбор. Измир ръководи успешно клуб в северната ни съседка и съвсем скоро се очаква двата отбора да продължат приятелските си отношения и на терена.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *