Децата на Черноочене поздравиха своите майки по случай Международния ден на жената

Исмет ИСМАИЛ

Малките възпитаници от училищата и детските градини на територията на община Черноочене отново изненадаха своите майки по случай 8-ми март – Международния ден на жената. Бурна дейност кипеше и по празничната премяна на учебните стаи с цветя и балони.

Под ръководството на своите учителки деца във всяка група пяха песни, играха в различни сценки и рецитираха без умора произведения, посветени на майката.

В уречения час любопитните майки гледаха своите рожби.

В помещенията зазвучаха медните гласчета на децата. Всяко от децата отправи поздрав към майка си. Всяка изречена дума преливаше с чувство на любов, всеки звук стопляше майчиното сърце.

Украса имаше и в учебните помещения на най-голямата детска градина ДГ „Знаме на мира“ с. Черноочене. От името на колектива, директорката на градината Елмаз Апти изрази благодарност, че родителите доверяват децата си на тях.

Зам.-кметът Ферхад Фархад и секретарят инж. Рушен Фейзула от името на кмета на Община Черноочене инж. Айджан Ахмед подариха на учителките и майките на децата червен карамфил.

Увери ги, че възпитанието на малчуганите им е в сигурни ръце. Тя поздрави майките с празника и използва повода да благодари и на ръководството на Община Черноочене за оказаното съдействие през годините на училищното и предучилищното образование в района.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *