Кои са най-модерните чанти за 2024 година

024 година вече официално е тук и е време да помислим за ключов елемент от визията си. Дамските чанти са необходими на всяка жена и освен, че трябва да са удобни и да побират нужното, те трябва да са модерни и стилни.

Багети
Чантите във форми на багета бяха хит през 2020-2021 г. и сега отново се завръщат. Те са продълговати, напомнят на формата на вкусното тестено изделие и стоят много интересно. Затова винаги изпъкват и с тях няма да останете незабелязани. Те са дълги, хоризонтални, обикновено средни на размер, така че вършат работа какво за ежедневието, така и за по-официални събития.

Чанти с мъниста
Завръщане към миналото. Чантите с мъниста бяха истински хит през 90-те и сега те отново са актуални. Обикновено те са по-малки, така че може да ги използвате за партита и тържества. Но са подходящи и за ежедневието. Те са с впечатляващ дизайн, обрисувани с различни неща, съчетаващи интересни форми и стилове. Тези чанти са за арт дами, които винаги са нестандартни и изпъкват. Винтидж чантите с мъниста са забавни и рядко се повтарят с друга.

Чанти с причудливи форми
И през тази година нестандартните чанти са топ тенденция. Забравете за традиционните големи квадратни или правоъгълни чанти, както и за мини чантите. Сега хит са странните чанти, които не се подчиняват на правила. Те може да са асиметрични, да изглеждат шантаво, да са във формата на сърце, мече, звездичка, топка, луна, да имат интересни фигури по себе си. Колкото по-причудлива е формата, толкова по-добре. С тези чанти определено ще бъдете забелязани.

Чанти на райета
Това също е завръщане от миналото. Чантите на райета бяха модерни през 80-те, 90-те и дори в началото на века. Сега те отново са хит. Може райето да е голямо, може да е ситно, може линиите да преливат една в друга и да създават илюзия, може да напомня на животински принт – на зебра, например. Няма правила, важното е чантата да е на райета. Може дори те да комбинират много различни цветове – синьо, розово, оранжево, лилаво, зелено, бяло и т.н.Тези чанти стоят много свежо и ще са доста актуални през топлите месеци.

Набрани чанти
Сега са хит дрехите с набрани мотиви, а набраните боти и ботуши също превземат света на модата. Нормално е тази тенденция да се пренесе и върху чантите. През 2024 г. модерни ще бъдат чантите, които имат набрана част по себе си. Може те да са от кожа, от плат, от велур – важното е просто да имат някакъв набран елемент. По-скоро трябва чантите да са големи, за да може този елемент да се забелязва. Хубавото е, че така те събират много неща и ще са ви от полза.

Карго чанти
Нали знаете как карго панталоните са много актуални в последните 3-4 години? Сега това важи и за чантите. Карго панталоните и чантите бяха хит в началото на века и сега се завръщат. Става дума за бунтарски и гръндж чанти – такива с много верижки, колани, джобчета, масивни ципове, масивни и големи копчета и т.н. Колкото повече такива верижки съчетават по себе си, толкова по-добре. Тези чанти са за уверени в себе си дами, които скъсват с традициите, харесват рок визията и са спортни натури.

Плетени чанти
Те също са на подиума от поне 2-3 години. През новата 2024 година плетените чанти остават модерни и ще ги виждаме навсякъде. Преди те се носиха основно за плаж или пикник, но сега спокойно може да ходите с тях на училище, на работа, на разходка, на кино, на ресторант и кафе, дори на официални събития. Плетените чанти може да са изчистени и семпли, а може да имат и някакъв елемент по себе си, с който да се открояват още повече. Те стоят много нежно, правят ви оригинални и са като истинско произведение на изкуството.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *