Младежките структури на ДПС в Кърджали са готови да работят за предстоящите избори на 9 юни

Гюнер ШЮКРИ

Първо разширено заседание на Областния съвет на Младежко ДПС-Кърджали за настоящия мандат се проведе в събота в залата на Бизнесинкубатора. Гости на събитието бяха съпредседателите на Младежко ДПС Танзер Юсеинов и Ибраим Зайденов, кметът на община Кърджали и член на ЦОБ на ДПС Ерол Мюмюн, областният председател на ДПС Ресми Мурад, народните представители в 49-ото Народно събрание Байрам Байрам, Елван Гюркаш, Адлен Шевкед и Павлин Кръстев, кметът на община Черноочене Айджан Ахмед. Тук бяха още зам.-председателят на Младежко ДПС Мастън Мастънов и членовете на ЦОС на Младежко ДПС Метин Качан и Окан Али.

Основна тема на заседанието бе предстоящия вот на 9 юни за Европейски парламент и предсрочните парламентарни избори.

Председателят на Областния съвет на Младежко ДПС в Кърджали Енгин Идриз заяви, че младежките структури на партията в областта са готови да работят за предстоящите избори на 9 юни. Сега е времето да надградим върху надграденото до момента и да покажем силата на младежките структури на ДПС в област Кърджали, заяви Енгин Идриз.

Съпредседателят на Младежко ДПС Ибраим Зайденов отбеляза, че ДПС е единствената партия, която работи реално за България и помага на младите хора.

Депутатът Байрам Байрам подчерта, че предстоящите избори са много важни. Нямам съмнение, че резултатът на предстоящите избори ще бъде по-добър от предишните. Убеден съм в това, заяви Байрам Байрам.

Народният представител в 49-ото Народно събрание Елван Гюркаш

изтъкна, че на предстоящия вот на 9 юни ДПС има огромния шанс да бъде втора политическа сила в страната.

Областният председател на ДПС Ресми Мурад подчерта, че Младежката организация на партията в Кърджали носи отговорността да бъде модел за работа. Кметът на община Кърджали и член на ЦОБ на ДПС Ерол Мюмюн заяви, че за него е изключителна чест да бъде сред младите хора на партията..

Съпредседателят на Младежко ДПС Танзер Юсеинов в своето приветствие подчерта, че младите хора има какво да предложат за това как да протече предизборната кампания на партията на предстоящите избори.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *