Сто детски футболни тима се събират на вековния юбилей на Арда Академията с президент Альоша Синабов отново организира международен турнир Парадайз къп

Нов живот

Тазгодишното издание на ежегодния международен турнир, организиран от Футболна академия «Арда 1924», ще бъде специално. Проявата, която всяка година радва хиляди деца от страната и чужбина, ще бъде посветено на вековния юбилей на любимия клуб.

Академията с президент Альоша Синабов е подготвила куп изненади за своите възпитници и техните родители през цялата 2024-та. Първата от тях е именно турнир с участието на точно сто отбора. Момчетата ще се състезават на два етапа в различни възрастови групи – деца родени между 2013 и 2019 година и момичета – между 2009 и 2016 г.

В края на месец май и началото на юни в града край река Арда се очаква да пристигнат гости от: Едирне (Турция), Комотини (Гърция), София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Кюстендил, Хасково, Димитровград, Асеновград, Свиленград, Крумовград, Житница, Велинград, Джебел, Момчилград, Ясно поле, Скутаре и Марково.

Президентът Альоша Синабов благодари на всички подкрепящи турнира и академията, пожелава на децата и техните и родители юбилейната година да им донесе поне сто отличия, минимум сто повода за радост и усмивки и сто пъти повече щастливи мигове заедно.

Последвайте ни и във Facebook

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *