Момчетата на Иван Халачев ще играят във втората осмица на Суперлигата

Кърджалийските волейболисти от ВК Арда ще играят във втората осмица на Суперлигата за сезон 2020/2021 г. Това стана ясно след третата, служебна, загуба на отбора вчера от Добруджа 07.

Припомняме, че на 15, 16 и 17 октомври се изиграха предвалителните  4 турнира за определяне на двете осмици, които ще се състезават в Суперлигата. Мъжкият отбор на ВК Арда бе в 3-а група, мачовете, на която се играха в Добрич. Противници на нашия тим бяха Добруджа 07 (Добрич), Берое 2016 (Стара Загора) и Пирин (Разлог). И в трите мача нашите волейболисти не взеха нито един гейм.

„Нямаме големи очаквания от турнира. При финансовия недоимък на клуба, целите ни са да съхраним волейбола в Кърджали до по-добри времена. Важното е, че момчетата са спокойни и ще дадат всичко от себе си, за да се представят добре“, каза преди дни за „Нов живот“ президентът на клуба Милко Багдасаров.

За последната си среща срещу Добруджа 07, Арда не се яви в зала „Добротица“, така по протокол бе отсъдена служебна победа за домакините на турнира.

С това Арда остана на последното 4-о място в групата без нито една победа и ще играе във втората осмица на шампионата.

Нов живот

 

2 коментара

  1. Бисер каза:

    оставка на багдасаров!

  2. боре кьосев каза:

    крайно време е за оставки на президент и треньори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.