Община Минерални бани участва във Ваканция & Спа Експо

Живко ТЕНЕВ

Община Минерални бани ще бъде представена през тази година на Международното туристическо изложение ВАКАНЦИЯ & СПА ЕКСПО, което се завръща след две критични години за туризма в световен мащаб. Най-голямото събитие, посветено на туризма у нас, ще се проведе на 24 и 25 февруари в Интер Експо Център – София. Тази година акцентът на изложението ще бъде „Завръщане към нормалното“.

Впечатляващо е участието на българските общини и регионални туристически организации, както и на гръцките компании и региони. Посетителите ще имат възможност да се запознаят с най-новите предложения на над 110 фирми изложители от България, Гърция, Великобритания, Индия, Испания, Ирак, Монголия и др., съобщиха организаторите на изложението.

Сред участниците, избрали ВАКАНЦИЯ & СПА, за да промотират своите дестинации и туристически продукти са национални, регионални и представителни браншови организации, туроператори и туристически агенции, хотели и курорти, спа и уелнес комплекси, специализирани агенции за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен туризъм. На изложението се представят също производители и доставчици на хотелско и спа оборудване, на специализиран софтуер; места за забавления и атракции, както и медии с фокус върху травъл индустрията.

„Туризмът е бизнес, който се случва на живо! Хората повече от всякога мечтаят за нови места и нови изживявания. Очакваме Ви, за да рестартираме срещите лице в лице, тъй като при бизнес сре­щите директният контакт е решаващ, защото доверие се гради лице в лице“, споделиха организаторите на изложението. Събитието се провежда традиционно под егидата на Министерство на туризма и с подкрепата на Столична община и браншовите организации, и ще бъде открито от Христо Проданов, министър на туризма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *