Централният предизборен лъч на ДПС на посещение в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

„Ние сме готови и е време Движението за права и свободи да бъде част от управлението на страната. Искаме да бъдем полезни така, както сме били винаги”. Това заяви заместник председателят на ДПС д-р инж. Хасан Азис на предизборна среща в Ардино. Той подчерта, че е време по време на кризи ДПС да бъде част от отговорността за решаването на кризите у нас. „ДПС е наясно и знае състоянието на държавата на базата на своя опит. Нещо повече, ние сме решавали проблемите на държавата. Сигурен съм, че пътят, който сме извървели 32 години е път на отговорност. Защото в тези 32 години ДПС записа своето име със златни букви в най-новата история на България. Букви, които означават сигурност и стабилност“, заяви още заместникът на Мустафа Карадайъ.

В сряда в Ардино бе представена листата на кандидатите за народни представители на ДПС от 9-ти МИР в Кърджали за предстоящите извънредни парламентарни избори, които ще се проведат на 2 октомври, с водач председателят на партията – Мустафа Карадайъ. Салонът на читалището в града под Белите брези беше препълнен. Изключително топло с надежда, доверие, цветя, песни и с бурни аплодисменти бе посрещнат екипът на Централния предизборен лъч на ДПС.

На предизборната проява участваха още евродепутатът и зам.-председателят на третата по големина група в Европейския парламент – „Обнови Европа“ Искра Михайлова, бившият министър на труда и социалната политика и народен представител в 38-то до 47-то Народно събрание д-р Хасан Адемов, областният председател на ДПС Ресми Мурад, заместник председателят на Младежко ДПС Нилгюн Исмаил, народните представители от предишни мандати Ремзи Осман и Юнал Тасим, както и ръководството на партията в Ардино.

Предизборната проява започна с музикална програма на самодейни групи от Ардино. Кметът на общината инж. Изет Шабан приветства официалните гости със следните думи: „Добре дошли! „Живеем в трудни времена, времена на кризи. Но въпреки всичко ние като представители на местната власт не сме спрели за минута да работим за доброто и развитието на община Ардино“. Той представи накратко дейността на своя екип. „През тези трудни години ние успяхме да направим доста неща. Това го направихме благодарение на ДПС! Ние заложихме на балансирано териториално развитие на общината като всяка година инвестираме във всяко едно населено място. Ние инвестираме във всички области на живота“, отбеляза инж. Изет Шабан. Той подчерта, че за да продължат и да умножат това развитие на предстоящите парламентарни избори трябва да се направи така, че ДПС да стане част от изпълнителната власт. „Нека да направим ДПС победител на тези избори, защото нашата страна се нуждае от това – ДПС да бъде във властта, защото, когато е била на власт партия ДПС е показвала какво може“, заяви инж. Изет Шабан.

„Ние никога нито за момент, независимо къде сме били, не сме забравили кой ни е изпратил там. Вие сте! Вие сте номер 1! Ние винаги сме били номер 1. Благодаря Ви, че ни подкрепяте! Подкрепете ни и този път, дайте ни сила, за да ви я върнем“ – с тези думи се обърна към препълнената зала евродепутатът Искра Михайлова.

„Нямам никакво съмнение, че Ардино ще даде своя огромен принос за успеха на ДПС. Това е така, защото и Кърджали, и Ардино сте номер 1“, заяви бившият министър на труда и социалната политика д-р Хасан Адемов.

Областният председател на ДПС Ресми Мурад призова всички избиратели от община Ардино и област Кърджали да излязат да гласуват, да гласуват за партията, която се е доказала, че е номер 1 в политиката на България. „Очаквам на 2 октомври много висока избирателна активност, за да имаме отново 4-ма народни представители от областта и 40 в национален мащаб, за да бъдем в управлението на страната“, заяви Ресми Мурад.

Приветствие отправиха още кандидатите за народни представители от листата на ДПС в Кърджали Мукаддес Налбант, Байрам Байрам, инж. Павлин Кръстев и Зюлфие Ибрямова.

В края на предизборната среща кметът на община Ардино инж. Изет Шабан връчи на Централния предизборен лъч картина, която олицетворява диалога, успеха и просперитета. „В тази картина са закодирани права и свободи“, заяви кметът на община Ардино инж. Изет Шабан.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *