Издирват 35-годишен харманлиец за нападение с нож на Капитан Андреево

35-годишен криминално проявен харманлиец се издирва за опит за грабеж, съобщават от полицията.

На 18 февруари 61-годишен турски гражданин е сигнализирал, че в 18:40 часа на 300 метра след трета бариера на ГКПП „Капитан Андреево“ в посока Свиленград го е нападнал мъж, който е направил опит да му отнеме парите.

Нападателят, с когото той е общувал преди това, е извадил нож и му е нанесъл порезна рана на едната ръка. Пострадалият е транспортиран за лечение до родината му, без опасност за живота. Харманлиецът се издирва.

Ден по-рано пътните полицаи са спрели за проверка на автомагистрала „Марица“ лек автомобил Рено, шофиран от мъж със статут на продължително пребиваване с настоящ адрес в Шумен.

Колата е върната за щателна проверка на митнически пункт „Капитан Андреево“, където са намерени 400 цигари. Те били на 72-годишен пътник в колата от село Татарево. Безакцизните цигари са иззети, а на мъжа е съставен акт по закона за митниците.

32-годишен мъж пък е задържан за съхранение на наркотик в Свиленград. Криминалистите са открили в къщата му 53 грама канабис и 33 грама бяло прахообразно вещество, подлежащо на експертиза.

Източник: haskovo.info

🔽Следвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *