Момичетата на Волейболен клуб „Арда“ се върнаха със сребро от турнира в Кирково Те дариха паричната си награда за благотворителност

Божидара АНГЕЛОВА

Девойките на Волейболен клуб „Арда“ – Кърджали за пореден път показаха спортна класа и се окичиха със среброто в проведения на 22 март волейболен турнир, организиран по повод 109-годишнината от основаването на община Кирково.

Младата волейболна надежда Антония Николова пък грабна приза „Най-добър изпълнител на начални удари“. Отборът бе съставен предимно от спортисти на СУ „П.Р.Славейков“ и беше воден от треньора Веселин Топалов. В съревнованието мериха сили още отборите на „Кирково 15“ и „Родопа Смолян“.

„Момичетата се представиха силно на терена, играта им бе забележителна и надиграха категорично тима на Смолян“, коментира Топалов.

Наградите бяха връчени от кмета на общината Шинаси Сюлейман, който изрази възхищението си от играта на нашия отбор и отправи поздрави към директора на училището Милко Багдасаров. Освен сребърните медали, отборът получи и парична награда. Сумата, след единодушно решение на състезателите, бе дарена за благотворителност.

Мачовете и награждаването бяха излъчени във Фейсбук канала на Muisin Gabaclı, където всички заинтересовани могат да проследят участието на „Арда“.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

2 Отговори

  1. Анонимен каза:

    А кой отбор се класира на първо място? Поне да бяхте споменали. Или Кирково се намира в друга област?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *