Дами от село Комунига отпразнуваха 8-ми март

Исмет ИСМАИЛ

На връх Международния ден на жената – 8 март дами от село Комунига се събраха на дамско парти организирано от Общински съвет на Движението за права и свободи в Черноочене и създадоха невероятна празнична атмосфера навръх.

Народните представители на ДПС от кърджалийския многомандатен район Байрам Байрам и Адлен Шевкет, лидерът на областната структура на партията Ресми Мурад, председателят на Общински съвет Черноочене и на партийна структура Бедрие Газиюмер, Председателят на Общинската структура на Женското дружество на партията д-р Себахат Мехмед и общински съветници бяха сред уважилите празненството.

Приемете нашата признателност за силата, с която ни подкрепяте в трудните моменти. Бъдете здрави и усмихнати. Вашата жизнерадост е необходима при осъществяването на каузи и идеи, казаха народните представители Байрам Байрам и Адлен Шевкет.

Дамите ни са едни от най-активните. За кратки срокове създадохме над 7 местни структури в района, отчете се Председателят на Общинската структура на Женско дружество на партията д-р Себахат Мехмед.

Проявата беше добър повод дамите да усетят, че са обичани и да се почувстват специални, защото за тях всеки един признак на нежност и внимание е от голямо значение, каза общинският председател на чернооченската структура на ДПС Бедрие Газиюмер.

Областният лидер на ДПС Кърджали Ресми Мурад пожела на нежните половинки тази вечер да са далеч от проблемите на ежедневието. Те подариха на всяка дама по един червен карамфил и завързаха мартеници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *