Отборът на гимназията по електротехника и електроника в Кърджали спечели пет отличия от регионалните спортни игри за учители

Нов живот

Отборът от учители на Професионална гимназия по електротехника и електроника „Капитан Петко войвода“ в Кърджали взе участие в регионалните спортни игри,  организирани от КНСБ в Широко Поле.

На спортният празник, в който най-важното бе самото участие, петима учители от гимназията се прибраха с пет отборни отличия, като  успяха да влязат в топ три във всяка една от дисциплините. Отборът бе в състав Васка Петрова, Теодора Чепишева, Ива Йорданова, Иван Табаков и Благовест Саръев.

Ето и челните места на учителите от ПГЕЕ „Капитан Петко войвода” в различните дисциплини: стрелба с пневматично оръжие – мъже, първо място; ДАРТС – мъже, второ  място;  теглене на въже – мъже, второ място;  ДАРТС – жени, трето място; минаване на полоса – мъже, трето място.

Спечеленото второ място при тегленето на въже бе споделено със състава на ДГ „Райна Княгиня“, тъй като двете учебни заведения сформираха общ отбор. По време на награждаването в духа на феърплея капитанът на ПГЕЕ „Капитан Петко Войвода“ Васка Петрова отстъпи купата на своите колеги от детската градина и по специално на една от основните фигури в състава – Николай Тончев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *