Мустафа Карадайъ: Мафията завладя властта и се опитва да завладее и държавата

Мафията пазарува народни представители и колеги от други парламентарни групи се оплакват, че има преса. Току-що разбрах, че днес е имало СМС-и, заплахи, натиск, подкупи. Мафията завладя властта и се опитва да завладее и държавата. Обаче в момента властта на закулисието няма мнозинство в НС“.

Това заяви по повод протестите пред парламента в защита на Никола Минчев лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ, цитиран от Нова тв.

Той нарече протеста „парад“.

„Това се прави, за да пресират народни представители. Тези хора са умнокрасивитета на България. „Почтените, разумните, съвестните, моралните“. На тях им е позволено да нарушават закони, Конституцията, да купуват и заплашват народни представители. Също и да бият народни представители. На тях им е позволено“, каза още Карадайъ.

Източник: Епицентър

 

2 Отговори

  1. Бойко каза:

    И Ти попадаш в този списък – да не спазваш Конституцията,да нарушаваш закони,да купуваш и продаваш гласове и най-важното,да бъдеш „троянски кон“ за Националната ни сигурност,проводник на чужди интереси и клатещ етническият мир в страната!

  2. Паламуд каза:

    Карадай много прав на дпс то завиждате като се купува гласове макер че те не купуват гласовете на малчинството. А виж статистиката кай партий купували са гласовете на малчинството. Понеже нямай кой как да глосува от малчинството на други партий освен да е подкупен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *