Определиха местата за лепене на предизборни плакати на територията на община Кърджали

Нов живот

Със заповед на кмета д-р инж. Хасан Азис са определени местата за поставяне на агитационни материали в предизборната кампания на политическите партии и коалиции на територията на община Кърджали. Плакати могат да се лепят на колонадата пред входа на читалище „Обединение”, на четири стени  на оградата на училище „П. К. Яворов”, подпорните стени на ул. „Климент Охридски” срещу сградата на ОКС, подпорната стена на бул. „Христо Ботев” в кв. „Възрожденци” – в участъка от спирката под бл.15 до ул. „Петър Берон”, подпорната стена на спирката до кръстовището на бул. „Беломорски” с ул. „Осми март” в кв. „Веселчане”, подпорната стена по ул. „Първи май” – в участъка от спирката срещу завод „Орфей” до ул. „Мургаш”  и оградата на Пощенския клон в кв. „Гледка”.

За агитация могат да се ползват също таблата за обяви, афиши и съобщения до бл. „Спартак”, в градината пред ресторант „Москва”, на бул. „Беломорски” до бл. „Младост”, на ул. „Металург”- до бл. „Вихрен”, срещу старата сграда на СМК и ЦДГ „Чайка”,  пред ДКТ „Димитър Димов”, на ул. „Мара Михайлова” – до Културния дом, на бул. „България” – до бившата сграда на ОНС, на ул. „Първи май”, на ул. „Осми март” – спирката пред бензиностанция „Лукойл” и на таблото в  кв. „Възрожденци” – пред бл. 21.

Поставянето на агитационни материали на други места трябва да се съгласува с главния архитект на общината, а кметовете на населени места са натоварени със задачата да определят местата на територията на кметството – без училищата и сгради на кметствата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *