Благотворителна инициатива зарадва деца, настанени в семейства на близки и роднини в Ардино

Гюнер ШЮКРИ

За осма поредна година бизнесмени от Ардино зарадваха децата, настанени в семейства на близки и роднини, живеещи на територията на общината. В духа на Новогодишната традиция младежите бяха изненадани с лични подаръци и хранителни продукти за цялото семейство.

ЕТ „Ашкън” – Ашкън Али предостави богатия си асортимент от обувки и даде възможност всеки да изрази предпочитанията си. Сюлейман Исмаил от „Сузи-2011” и Фиданка Петрова от ЕТ „Йони-18” подариха качествени пижами и бельо. Захарните изделия обичайно са предоставени от „Солак – М.С.” ООД, а млечните продукти от „Перперикона“ ООД, по-известна като „Родопчанка“. Неше Исмаил от „Панорама – 2011” ЕООД осигури предпочитана марка перилни препарати.

За трета година анонимен дарител участва с парична сума, която беше изразходвана под формата на ваучери в магазин „Панорама“, откъдето младежите пазаруваха хранителни стоки.

Мариана Коджаманова-Дойновска изказва най-искрени благодарности и пожелания за здраве и просперитет на всички, с чиято помощ идеята се превърна в реалност и в традиция. „Може би най-ценното в тази инициатива е, че вече порасналите деца могат сами да направят своя избор и така емоционалните подаръци да придобият и практическа стойност. Друг важен акцент са желанието и готовността на дарителите, което още повече облагородява идеята“, сподели Дойновска.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *