В навечерието на  Деня на родилната помощ с благодарност към лекарите и акушерките в Крумовград

Днес, в навечерието на Деня на родилната помощ, в Крумовград бе оказано  нужното внимание към лекарите и акушерките от МБАЛ “Живот +“.

Екипът на АГО със завеждащ д-р Мария Иванова, посрещна в обновеното отделение, представители от община Крумовград, а от името на кмета на общината Себихан Мехмед, поздрав за празника отправи зам. кметът, инж.Абидин Хаджимехмед: „Вие сте благословени да дарявате радост! Нека във Вашите ръце да се ражда новата надежда,  да има повече щастливи майки и бащи, за да има община Крумовград  своя успешен утрешен ден!“

              Като добра поличба, след емоционалния поздрав             бе    прието  раждането на малка госпожица, която е четвъртото за тази година бебе, родено в отделението.  За миналата 2022 г. тук са поели първа глътка въздух 93 нови жители на община Крумовград.

Всички ние благодарим от сърце на медиците, с чиято помощ щастието влиза в домовете ни.

Благодарности за Деня на родилната помощ – Бабинден получиха в навечерието на празника  съвременните, всеотдайни баби от самодейните колективи в селата Девисилово, Девисилица,        М.Девисил, Аврен и Егрек от кмета на общината Себихан Мехмед, която присъства на организираната от тях седянка, с много веселба и пресъздаване на традиционни обичаи.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *