НЕА Германика вече обучава и с ново приложение

Нов живот

Образователен Център Неа Германика вече е със собствено мобилно приложение, което може да се свали от Google Play и App Store за двете най-популярни мобилни операционни системи в света -IOS iи Аndroid. Освен това приложението може да функционира и на всеки стационарен компютър с  ОС – Windows. Приложението дава възможност на родителите да следят в реално време академичното развитие на техните деца, както и да бъдат информирани за важни и интересни неща във връзка с обучението им в Неа Германика.

Академичният директор на НЕА Германика Светла Желязкова сподели, че платформата на практика ще  служи  като информационен портал за родители. Те ще могат да следят отблизо обучителния процес на своите деца и да се информират за напредъка, присъствията и отсъствията, да получават обратна връзка от учителите, както и да са в течение на заданията им за домашна работа. Дава им възможност също и да свалят всички необходими учебни материали.

Желязкова сподели, че за екипа на НЕА Германика образованието е мисия и затова се опитва да взима най-доброто от световния опит и практики и винаги се старае да внедрява иновации в образованието. Компанията създаде още през 2017г. собствена платформа за онлайн обучение и внедри хибридното образование. Този иновативен подход на развитие е помогнал децата, които се обучават в Неа Германика да са винаги една крачка пред другите в достъпа до иновации и технологии. Това е една от причините през 2020г.- годината на пандемията да се премине бързо и ефективно към работеща система за онлайн обучение.

Според Светла Желязкова, бъдещето е на смелите, умеещите и действащите. Затова е важно децата да се учат от малки да умеят, да знаят, да не се отказват пред трудностите и да се стремят към учене през целия живот. Само така ще бъдат успешни и ще могат да направят България по-добро място за живеене.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *