Тунчев чете конско в Арда

Треньорът на Арда Александър Тунчев е останал разочарован от играта на отбора в дефанзивен план при загубата от Локомотив София с 2:4 в контролна среща. Тунчев не е спестил критиките към своите, като е напомнил, че за допуснатите слабости вината не е само на бранителите, тъй като във фаза защита ангажимента е на всички, и щом са допуснали с лека ръка четири гола значи като отбор не са си свършили работата в защита.

Арда започна с дебютанта на вратата Иван Дичевски, а пред него бяха Деян Лозев, Пламен Крачунов, Умар Сако и Озекие. Не е трудно да се предположи, че петимата едва ли някога ще играят заедно в първенството, а отделно в ариергарда липсваше и най-стойностното лятно попълнение Джалал Хюсеинов. След като обаче кърджалийци са допуснали четири гола от отбор, който завърши след тях в класирането през изминалия сезон, значи са задължени да си направят изводи и извлекат поуки.

Очаква се в близките дни да се разбере дали Тунчев ще поиска от Ивайло Петков да подсили тима поне с още един защитник, който да е ляв бек, или ще трябва да се справя с наличния потенциал. Така или иначе жълтата лампичка в отбраната на Арда срещу Локо светна и наставникът на кърджалийци ще трябва да коригира грешките по най-бързия начин, тъй като до първия официален двубой остава малко време.

Източник: nostrabet.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *