Абсолютният дебютант Крумовград посреща 12-кратния шампион Лудогорец в Коматево Осигурен е безплатен транспорт за феновете

  • Родопчани показват новия екип на отбора

Нов живот

Едва 33 дни изминаха от последния мач от миналия сезон – бараж за място в Европа между Левски и Арда на „Герена“. И ето, че дойде моментът да обявим началото на новия шампионат в Първа лига.

На практика играчите нито имаха време за адекватна почивка, трудно може да кажем, че отборите успяха да направят и адекватна подготовка в малкото дни на разположение. А селекцията в повечето тимове отново ще е със статута на „отворен процес“, продължаваща дори след десетия кръг на сезона.

Но тези неща не са нещо ново, защото стадионите ни не позволяват нормален футбол през зимата, заради което паузата през студените месеци е доста по-сериозна от тази между шампионатите.

А стартът ще е горещ, но не в преносния и хубав за футболната атмосфера смисъл, а чисто метеоролично – сезонът се открива днес в 18:45 часа, при това в Благоевград. Прогнозата е за 35 градуса, в които два от борещите се за оцеляване през миналия сезон тимове ще открият сезона. Става въпрос за Пирин и Берое.

Още днес ще видим в действие 12-кратния шампион, за когото сезонът вече стартира, при това доста притеснително – с 0:2 от косовския Балкани в квалификациите на Шампионска лига. Срещу себе си Лудогорец ще има абсолютния дебютант в елита Крумовград (21 ч), а и двата мача ще се предават по Диема спорт.

Междувременно родопският клуб показа новите екипи на футболистите. А верните фенове се готвят за пътуване до Коматево, където ще се играят домакинските мачове на «Крумовград». Осигурен е безплатен транспорт. Автобусите тръгват в 17 часа от автогарата в Крумовград.

Този горещ първи кръг ще ни предложи още сблъсък между два от евроучастниците ни Левски и ЦСКА 1948, пловдивско дерби Локомотив – Ботев, както и визита на ЦСКА в Пазарджик.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

1 Отговор

  1. Анонимен каза:

    ФК „Крумовград“ снощи изнесе лекция по футбол на набедения републикански шампион ФК „Лудогорец“ в гр.Пловдив. Едно голямо браво.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *