Балони и клоуни събраха децата на Джебел в зрелищно шоу

  • До 22 юли се провежда инициативата „Дни на джебелчани“

Нов живот

Балони с диаметър 3 метра и такива с дължина, достигаща до 10 метра, вдигнаха адреналина на малки и големи на градския площад в първия ден на празника „Дни на джебелчани“.

Шоуто със сапунени балони на открито представляваше зрелищно събитие с атрактивни номера, представени с много чувство за хумор и професионализъм.

Малки балони, такива с дим и огън, както и рекордно големи заляха сцената на амфитеатъра и пространството за публиката.

След едночасовото ефектно представление бе дадена възможност и за обучение в работилницата за сапунени балони, в който се включиха както деца, така и техните родители. Малките бързо усвоиха техниките за правене на балони, а смехът и настроението създадоха неповторима атмосфера и дадоха енергия на всички празнуващи в центъра на Джебел.

В първия ден на празника „врати отвори“ и работилница „Цветна магия‘‘, като продължение на инициативата „Джебел търси таланти‘‘. Над 100 участниците имаха възможността да създадат уникални творби в две групи: „Лендарт‘‘ – рисуване върху камък – за участници до 10 г. и ,,Стъклопис‘‘ – за по-големи любители на четката.

Тази година участниците рисуват с благотворителна цел – желаещите да се включат в тази инициатива могат да посетят изложбата на 21 юли (петък) от 10,30 ч. в центъра на Джебел.

Празничният ден приключи с кинопрожекция в новата зала на читалището.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *