ЦСКА излиза с 1 на ум срещу Крумовград Мачът на "Армията" започва в 21,15 часа на 21 юли

Валентина ИВАНОВА

За първия двубой на „Българска армия“ през сезон 2023/ 24 в София пристига новакът в дивизията – „Крумовград“. Тимът хвърли бомбата в първия кръг от ЕФБЕТ лигата, като победи не кой да е, а шампиона „Лудогорец“. Още след четвърт час игра „синьо-жълтите“ поведоха с 2:0, а в защита успяха да издържат и с немалко късмет спечелиха с 3:1 на Коматево.

ЦСКА и „Крумовград“ ще се изправят за пръв път един срещу друг, а фаворитът е ясен. Така обаче бе и преди дни, но новакът в елита показа, че не трябва да бъде подценяван.

Старши треньорът на тима Неманя Миланович сподели преди мача: Приключихме селекцията с привличането на бразилеца Диего Рапозо, с което съставът е обновен с нови 15 играчи. Не се прави лесно синхрон. Но няма какво да губим от гостуването на ЦСКА, така че очакваме този мач напълно спокойно. Победата над Лудогорец ни даде увереност, от която имахме нужда. Но не съм привърженик на големите очаквания, ще вървим стъпка по стъпка. Нашата цел е да сме по-добри във всеки следващ мач. Моето желание е да играем в групата за 7-10 място в плейофната част и да завършим на 7-о място.

Неманя Миланович

Мачът ще ръководи реферът Владимир Вълков.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *