Кралят на баладите Орхан Мурад разтопи сърцата на джебелчани Втората празнична вечер завърши с огненото шоу

Нов живот

Вторият ден от празника „Дни на джебелчани“ беше наситен с невероятни забавления и емоции, които определено ще оставят незабравими спомени за участници и зрители на проявите.

В 16:30 часа сцената на амфитеатъра се превърна в циркова арена. Имаше комичен балон, хула хоп, слинки, фокус с преобличане… След което от далечната планета Кибертрон директно в Джебел се появиха роботите Оптимус Прайм и забавният Бълмбълсби. Тези странни гости завладяха публиката и пренесоха всички в едно вълнуващо изживяване.

Ентусиазмът продължи със музикални изпълнения на местни музиканти от региона, които зарадваха публиката. Пръснати по широкия свят, на 21 юли те отново се събраха заедно и показаха дарбата си пред аплодиращите ги на площада.

„Кралят на баладите“ Орхан Мурад разтопи сърцата на присъстващите с „Хиляди слънца“ и други хитове.

Ако в последното денонощие в социалните мрежи има лавина от кадри с общ фокус – ходещи на кокили, те са заснети в центъра на града във втория ден на „Дни на джебелчани“.

За любителите на музиката и танците, на новоизградената сцена излезе „Мистик“. Със своя репертоар, членовете на групата накараха всички да се потопят в ритъма.

Вечерта стана още по-магична с огненото шоу. Беше невероятен спектакъл, който отведе джебелчаните и гостите в свят на фантазията и чудесата.

Лятната дискотека вдигна допълнително адреналина и настроението, а неусетно натовареният с прояви петък премина в събота – третия ден на празника.

За протокола пък трябва да отбележим, че Адриан Младенов и Мехмед Татлъджъ са най-добрите в тенис турнира, издание 2023.

 

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *