Хиляди изпълниха стадиона в Момчилград, за да чуят турската мегазвезда Ханде Йенер

Близо 15 000 жители и гости на Момчилград изпълниха стадион „Хасан Семерджи“, за да чуят на живо изпълненията на турската мегазвезда Ханде Йенер. Концертът беше кулминацията на 14-ата международна среща на момчилградчани „Момчилград винаги в сърцето ми“.
„Тази вечер празнуваме края на специална седмица от календара на Момчилград, но празнуваме и сплотяването на всички нас като едно голямо семейство. На всички наши гости, които пътуваха от близо и далеч – благодаря ви! И поклон пред вас, че се върнахте в Момчилград, във Вашия дом.
Благодаря ви и затова, че споделихте своите истории и позволихте на всеки от нас да стане част от тях.
За нас през всички тези години основен приоритет е  да създадем възможности и условия, които да позволят завръщането ви у дома“, заяви от сцената кметът на община Момчилград Илкнур Кязим.
Поздравления към присъстващите отправиха също Местание Ефе, председател на Сдружението на момчилградчани в град Бурса, Турция и Хасан Йозтюрк, депутат в турския меджлис и почетен гражданин на община Момчилград. Тук беше и областният лидер на ДПС Ресми Мурад.
Истинска експлозия от аплодисменти предизвика появата на сцената на Ханде Йенер. Концертът в Момчилград беше първият й в България. Заедно с мегазвездата беше и синът й известният турски диджей Чагън Кулачоглу, както и танцовата й група.
Още в първите минути Ханде Йенер завладя публиката. Феновете на стадиона изпаднаха в екстаз, когато мегазвездата слезе от сцената и отиде до публиката. Последваха викове на одобрение, прегръдки и много селфита.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *