Почиталите на Христо Паскалев изпълниха площада в Ардино, пяха заедно с него и бурно го аплодираха

Гюнер ШЮКРИ

Христо Паскалев-Паскал изнесе концерт на сцената в центъра на Ардино. Музикалната проява бе в рамките на третото издание на „Дните на Ардино“ 2023. Известният поп-изпълнител бе подготвил богато разнообразие от своите най-популярни песни на балканските страни и пя неуморно повече от час.

Концертът на Христо Паскалев-Паскал започна с песента „Бащина земя“. „Тази бащина земя е на нашите деди и на нашите деца“, заяви Паскалев. Той прикани всички ардинци, които шетат из света да се върнат в родния си край. След това той изпълни едни от най-популярните мелодични песни от балканските страни, които бяха възторжено посрещнати от жителите и гостите на града. Емоционалният връх на концерта бе песента „България“. Почитателите на Христо Паскалев, изпълнили площада, пяха заедно с него и бурно го аплодираха.

След края на концерта Христо Паскалев изказа искрените си благодарности към кмета на община Ардино инж. Изет Шабан за поканата му да гостува, за да поздрави с песните си жителите и гостите на Ардино.

Третото издание на „Дните на Ардино“ ще продължи до 13 август. Празничната програма е наситена с разнообразни културни, образователни, спортни и кулинарни събития. За поредна година ще се състои Фестивалът на чистите храни от Родопите. Концерти ще изнесат популярните поп-фолк изпълнителки Глория и Десислава, както и известната турска певица Елван Гюнайдън.

🔽Последвайте ни и във Facebook🔽

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *