Убиецът от София разчленил трупа в банята, открили кости в яма на Витоша Вероятно мотивът е финансов

Убитият 41-годишен мъж, чето тяло бе намерено в шахта в София, е бил собственик на масажно студио.

Престъплението е брутално. На 8 август получихме сигнал от близките на 41-годишен, известен на МВР с изтърпяна условна присъда, че е изчезнал. Веднага започнаха издирвателни действия. Убиецът е поканил жертвата вкъщи, после го убива с тъп предмет в главата.
Тялото е занесено в банята и там е разчленено. Части са изхвърлени в тоалетната чиния и попадат в канализацията. Кости бяха открити в 5 чувала в яма на Витоша. Помагачът е носил останките на жертвата в кофи за боклук и на Витоша“, разказа старши комисар Любомир Николов от СДВР пред Нова тв.

Към момента на престъплението извършителят е безработен, бивш барман в столично заведение. Мотивът за убийството вероятно е финансов, имали бизнес планове, които се бавели и може би нямало да се осъществят.

Психолози го описват го като злобен, зъл, агресивен човек.

„Предполагаемият извършител пребивава на територията на столицата от известно време. Той е на 32-години криминално проявен, доскоро е работил като барман, а към момента е безработен. С жертвата са били в приятелски отношения“, заяви пред bTV главният секретар на МВР Живко Коцев.

dnes.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *