Съветник от ГЕРБ иска подземни и етажни паркинги в Кърджали Руслан Терзиев е направил 17 предложения към проектобюджет- 2023

Нов живот

В бюджет 2023 на община Кърджали не фигурират проекти от първостепенна важност за развитието на града ни, коментира съветникът от групата на ГЕРБ Руслан Терзиев. Сред тях той открои цялостната рехабилитация на съществуващата пътна инфраструктура, изграждането на съвременна главна пешеходна улица, както и инфраструктура към новостроящите се и вече въведените в експлоатация нови жилищни сгради.

По думите му, приоритет за местната власт следва да бъде още реконструкцията на Въжения мост над река Арда и на всички фонтани, обследването на Новия мост, изграждането на подземни и етажни общински паркинги със средства от приходите за платено паркиране на Синята зона.

Руслан Терзиев

За жалост в бюджет 2023 г няма заложени подобни разходи, а те са съществен елемент от благоустрояването на Кърджали и подобряването на визията му на областен град, изтъкна Терзиев. Общо 17 предложения за включване в приходно-разходната сметка на общината е направил съветникът от ГЕРБ на проведеното наскоро обществено обсъждане на бюджет 2023.

🔽Последвайте ни и в Facebook🔽

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *